Business

Vergaderen in stijl

Op zoek naar een inspirerende omgeving om zaken te doen? Dan ben je bij Lowietje Lisse aan het juiste adres. De bloeiende bloembollenvelden van de Bollenstreek zorgen voor een rustgevende omgeving om in te vergaderen en inspiratie op te doen. Lowietje Lisse heeft verschillende arrangementen, tegen gunstige tarieven. Kies tijdens de vergadering voor een verzorgde lunch om even te ontspannen, sluit af met een drankje of een diner bij ons in het restaurant. Parkeren is gratis op onze eigen parkeerplaats, voor jou en je zakelijke contacten.

Al onze business arrangementen zijn te combineren en inclusief het gebruik van een beamer met scherm, flip-over met markers en de wifi is overal gratis toegankelijk.  

Gezelschappen

Heeft u iets te vieren met een groter gezelschap? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel voor een ontbijt, lunch, borrel of diner hebben wij verschillende mogelijkheden. Bij gezelschappen vanaf 10 personen doen wij een suggestie voor een menu. Bent u met 10 personen of meer bij ons te gast en u wilt toch graag gebruik maken van de reguliere kaart, dan is dit in overleg en afhankelijk van de drukte mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden via info@lowietjelisse.nl