Lowietjes Bollenrally

De leukste corona-proof activiteit in de bollenstreek! Lowietjes Bollenrally is een corona-proof activiteit voor iedereen. Samen op avontuur met een vriend, vriendin, het hele gezin of een competitief bedrijfsuitje. Navigeren met een routeboek op schoot waarbij je verschillende puzzels oplost. Rijd over de mooiste wegen van de bollenstreek en laat je verrassen.

Tijdens de route kom je op onze verschillende locaties; Lowietje Lisse, Langs Berg en Dal, de Vogelensangh, de Venneper Lodge en Lowietje aan de Kaag. Op de verschillende locaties staat er iets lekkers voor je klaar en op het eindpunt geniet je van onze welbekende “Biefstuk Lowietje”.

Behaal jij de meeste punten in Lowietjes klassement? Dan win je een cadeaubon van maar liefst 150 euro! (te besteden in al onze restaurants). Voor de maandwinnaar hebben wij ook een hele leuke prijs welke wij nog even geheim houden…

  1. Start bij Lowietje Lisse met een kopje koffie of thee, iets lekkers voor onderweg en een goodiebag
  2. Langs Berg en Dal voor een goede lunch en een drankje naar keuze
  3. de Vogelensangh voor een kopje koffie of thee met een patisserie plankje
  4. Venneper Lodge voor een puntzak Friet met een drankje naar keuze
  5. Lowietje aan de Kaag voor een borrelhapje en een drankje naar keuze
  6. Sluit af bij Lowietje Lisse met een biefstuk Lowietje en een drankje naar keuze


De starttijd is vanaf half 11. Je wordt door onze rally master afgevlagd en dan begint jouw avontuur door de bollenstreek, duinen, bossen, Haarlemmermeerse landschap en water van de Kaag. Lowietjes bollenrally is een echte corona-proof activiteit waar jij plezier hebt voor de hele dag! Je eindigt tussen 5 en 6 bij Lowietje Lisse voor een heerlijke biefstuk Lowietje. De route is zorgvuldig samengesteld met behulp van echte rally masters die expert zijn op dit gebied. Een combinatie van een heerlijke corona-proof activiteit met fantastisch eten.

De rally is iedere dag te reserveren in de maanden april en mei. Houd onze socials in de gaten voor leuke themadagen en Lowietjes bollenrally op feestdagen! De prijs voor de rally is 75 euro per persoon. Reserveer via telefoonnummer 0252- 43 30 30.

Liever sportief bezig zijn op de fiets? Doe dan mee met Lowietjes fietstour! Klik hier voor meer informatie.

Keep in Touch

Ben jij ook fan van Lowietje en wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte van de nieuwste menutoevoegingen, acties, vacatures en meer.

Heereweg 10 • 2161 AG Lisse

Copyright 2021 © All rights Reserved.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact op om een afspraak te plannen.