Op de fiets met Lowietje

Wij hebben de ideale fietsroute door de Bollenstreek, het water van de Kaag, de bosrijke omgeving, de langgerekte duinpaden en onze verschillende restaurants. Je komt hierbij langs Lowietje Lisse, Langs Berg en Dal, de Vogelensangh, de Venneper Lodge en Lowietje aan de Kaag. Bij elke locatie geniet je van iets lekkers. Ervaar de omgeving en alles wat we te bieden hebben.

Neem voor de zekerheid de lader van je fiets mee, zodat je niet met een lege accu komt te staan. Bij alle vestigingen hebben wij de mogelijkheid om de accu op te laden. Geen elektrische fiets? Huur deze via Lowietje Lisse. Het startpunt van de route kies je zelf. Op het moment dat je een elektrische fiets bij Lowietje huurt start je bij Lowietje Lisse.

De route is 70 kilometer en hiermee verbrand je maar liefst 1200 calorieën! Ook is het mogelijk om de route verkort te fietsen. Deze route is 40 kilometer en je verbrandt hiermee zo’n 700 calorieën. Met de lange route kom je langs al onze restaurants, tijdens de korte route stop je bij Langs Berg en Dal, de Vogelensangh en Lowietje Lisse. Je kunt Lowietjes fietsroute in de weekenden rijden.De ideale tijd om te starten is tussen 09:00 en 11:00 uur.

Fietstocht op je eigen fiets
70 km – 33,5 euro | 40 km – 21,5 euro

Fietstocht inclusief het huren van een elektrische fiets
70 km – 55,5 euro | 40 km – 43,5 euro

Reserveer via telefoonnummer 0252-433030 minimaal 24 uur voor vertrek om teleurstelling te voorkomen.

Keep in Touch

Ben jij ook fan van Lowietje en wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte van de nieuwste menutoevoegingen, acties, vacatures en meer.

Heereweg 10 • 2161 AG Lisse

Copyright 2021 © All rights Reserved.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact op om een afspraak te plannen.