Renzy’s GPS tour

Beleef de prachtige tulpen- en bloemenvelden, authentieke molens en lange zandstranden met de avontuurlijke GPS audiotours van Renzy! In een stoere elektrische Renault Twizy, met een vaste GPS route en audiogids, rijden jullie zelf langs de hotspots van de Duin en Bollenstreek met onderweg genoeg tijd voor leuke stops. Familiepakket beschikbaar met uitdagende ‘Kraak de Code van de Kluis’ fotospeurtocht voor de kids. Stap in geniet! Klik hier om jouw tour te boeken bij Renzys GPS tour.

Keep in Touch

Ben jij ook fan van Lowietje en wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte van de nieuwste menutoevoegingen, acties, vacatures en meer.

Heereweg 10 • 2161 AG Lisse

Copyright 2021 © All rights Reserved.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact op om een afspraak te plannen.

Welkom bij Lowietje aan de Kaag

We vinden het jammer dat wij je niet in ons restaurant kunnen ontvangen maar niet getreurd, je kan onze heerlijke gerechten bestellen of afhalen bij Venneper Lodge. Ook kan je genieten van een van onze heerlijke boxen. Óf wil je iemand verrassen, geef dan een box cadeau. Woon je buiten ons bezorg gebied? In overleg rijden wij met liefde voor je om.

Kijk snel op onze bezorgkaart en kies jouw favoriete gerecht of box!