Tulip Bicycle Tour

Tijdens deze 2,5 a 3 uur durende tocht fietsen we langs de prachtige uitgestrekte bloemenvelden. De gids is goed op de hoogte welke bloemenvelden in bloei staan, zodat je niets van deze bloemenpracht mist. Daarnaast rijden we langs Kasteel Keukenhof, maar ook ‘t Huys Dever en het gezellige centrum van lisse. De ervaren locale gids vertelt over de historie van Keukenhof en andere bezienswaardigheden in Lisse. Tijdens de fietstour is een pauze van ongeveer 20 a 30 minuten bij De Tulperij. Een unieke locatie waar je kunt genieten van een geweldig uitzicht over de bloemenvelden. Je kunt in de showtuin foto’s maken van de kleurrijke bloemen.  In de bloemenkas is het heerlijk vertoeven. Je kunt hier iets drinken, lekkere verse Hollandse stroopwafels of souvenirs kopen. Je kunt hier gebruik maken van een toilet. 

Je kunt uw tickets reserveren in het hotel bij de receptie. De gids van Tulipbicycletour kijkt ernaar uit om jou op de fiets te begeleiden langs de mooiste plekjes van de bollenstreek.

Keep in Touch

Ben jij ook fan van Lowietje en wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte van de nieuwste menutoevoegingen, acties, vacatures en meer.

Heereweg 10 • 2161 AG Lisse

Copyright 2021 © All rights Reserved.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact op om een afspraak te plannen.