Reserveer nu

Tussen de bloemen

Genieten in de bloemenstreek

Een spectaculaire plek middenin de bloemenstreek. Omringd door de prachtige bollenvelden, vlakbij Keukenhof en de bruisende omgeving heeft Lowietje Lisse een unieke locatie. Voorheen bekend als hotel restaurant de Nachtegaal, nu in een nieuw jasje. Geniet van alles wat de omgeving te bieden heeft onder het genot van een heerlijk ontbijt, uitgebreide lunch, borrel of verrassend diner. Bij Lowietje Lisse kun je ook terecht om fietsen te huren, kaartjes voor keukenhof te kopen of andere arrangementen. Laat je verrassen! 


Op de fiets met Lowietje

Meer informatieLowietjes Bollenrally

Meer informatie
High tea

Laat je verrassen door een heerlijke high tea. De high tea bij Lowietje Lisse is een echte verwennerij. Onze ambitieuze patissier Isabel verwent je graag met onze high tea. Feestelijk beginnen met een glas bubbels, gevolgd door sandwiches, een hartige snack, een vers soepje, heerlijke gebakjes, scones, chocolade en nog veel meer zoete lekkernijen en wat natuurlijk niet mag ontbreken is een ruime selectie aan handgeplukte thee. Prijs 29 euro pp.

 

Meer informatieOp de fiets met Lowietje

Wij hebben de ideale fietsroute langs de bollenvelden, het water van de Kaag, de bosrijke omgeving, de langgerekte duinpaden en onze verschillende restaurants. Je komt hierbij langs Lowietje Lisse, Langs Berg en Dal, de Vogelensangh, de Venneper Lodge en Lowietje aan de Kaag. Bij elke locatie geniet je van iets lekkers. Ervaar de omgeving en alles wat we te bieden hebben.

Neem voor de zekerheid de lader van je fiets mee, zodat je niet met een lege accu komt te staan. Bij alle vestigingen hebben wij de mogelijkheid om de accu op te laden. Geen elektrische fiets? Huur deze via Lowietje Lisse. Het startpunt van de route kies je zelf. Op het moment dat je een elektrische fiets bij Lowietje huurt start je bij Lowietje Lisse.

De route is 70 kilometer en hiermee verbrand je maar liefst 1200 calorieën! Ook is het mogelijk om de route verkort te fietsen. Deze route is 40 kilometer en je verbrandt hiermee zo’n 700 calorieën. Met de lange route kom je langs al onze restaurants, tijdens de korte route stop je bij Langs Berg en Dal, de Vogelensangh en Lowietje Lisse. De ideale tijd om te starten is tussen 09:00 en 11:00 uur.

Fietstocht op je eigen fiets
70 km – 33,5 euro | 40 km – 21,5 euro

Fietstocht inclusief het huren van een elektrische fiets
70 km – 55,5 euro | 40 km – 43,5 euro

Reserveer via telefoonnummer 0252-433030 minimaal 24 uur voor vertrek om teleurstelling te voorkomen.

Meer informatieThird Class Business Arrangement

Onbeperkt Illy koffie, thee en mineraalwater

Tijdens de vergadering verzorgen wij ook pepermuntjes, patisserie en vers fruit.

Hele dag 25 euro per persoon

Dagdeel 15 euro per persoon

Al onze business arrangementen zijn te combineren en inclusief het gebruik van een beamer met scherm, flip-over met markers en de wifi is overal gratis toegankelijk. Uiteraard is het ook mogelijk om de vergadering te combineren met een lunch, borrel of afsluitend diner. Wij denken graag mee in de mogelijkheden om een zo’n prettig mogelijk verblijf voor je te creëren tijdens de vergadering.

Meer informatieLowietjes Bollenrally

De leukste corona-proof activiteit in de bollenstreek! Lowietjes Bollenrally is een corona-proof activiteit voor iedereen. Samen op avontuur met een vriend, vriendin of het hele gezin. Navigeren met een routeboek op schoot waarbij je verschillende puzzels oplost. Rijd over de mooiste wegen van de bollenstreek en laat je verrassen.

Tijdens de route kom je op onze verschillende locaties; Lowietje Lisse, Langs Berg en Dal, de Vogelensangh, de Venneper Lodge en Lowietje aan de Kaag. Op de verschillende locaties staat er iets lekkers voor je klaar en op het eindpunt geniet je van onze welbekende “Biefstuk Lowietje”.

Behaal jij de meeste punten in Lowietjes klassement? Dan win je een cadeaubon van maar liefst 150 euro! (te besteden in al onze restaurants). Voor de maandwinnaar hebben wij ook een hele leuke prijs welke wij nog even geheim houden…

  1. Start bij Lowietje Lisse met een kopje koffie of thee, iets lekkers voor onderweg en een goodiebag
  2. Langs Berg en Dal voor een goede lunch en een drankje naar keuze
  3. de Vogelensangh voor een kopje koffie of thee met een patisserie plankje
  4. Venneper Lodge voor een borrelhapje met een drankje naar keuze
  5. Lowietje aan de Kaag voor een puntzak Friet van Friethoes en een drankje naar keuze
  6. Sluit af bij Lowietje Lisse met een smulplankje, biefstuk Lowietje en een drankje naar keuze

De rally is iedere dag te reserveren in de maanden april en mei. Houd onze socials in de gaten voor leuke themadagen en Lowietjes bollenrally op feestdagen! De prijs voor de rally is 75 euro per persoon. Reserveer via telefoonnummer 0252- 43 30 30.

Liever sportief bezig zijn op de fiets? Doe dan mee met Lowietjes fietstour! Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie